x close

Iohannis, despre protestatarii ridicați de jandarmi la Topoloveni: „Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat!”

de S.T.    |    18 Mai 2019   •   13:17
Iohannis, despre protestatarii ridicați de jandarmi la Topoloveni: „Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat!” 534 Foto: Agerpres

Preşedintele României, Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la sosirea la mitingul PNL, referindu-se la incidentele care au avut loc la Topoloveni, că este revoltător ca în anul 2019, oameni care sunt nemulţumiţi de un politician să fie luaţi de jandarmi.

„Este revoltător ca în anul 2019, oameni care pur şi simplu sunt nemulţumiţi de un politician, să fie luaţi de jandarmi. Cred că aici avem imaginea României lui Dragnea. Cine nu e cu Liviu Dragnea va fi arestat! Aşa ne-au arătat imaginile de la Topoloveni. Nişte oameni nemulţumiţi, pe bună dreptate, de Dragnea, s-au dus pur şi simplu să protesteze paşnic şi au fost luaţi de jandarmi”, a spus şeful statului.

În acest context, preşedintele Iohannis i-a îndemnat pe cetăţeni să meargă la vot pe 26 mai. „Iată un argument puternic pentru a merge la vot, pentru a da un răspuns acestui guvern şi acestei guvernări eşuate”, a afirmat şeful statului.

Zece persoane care protestau vineri, la Topoloveni, împotriva PSD, în timpul unei vizite a liderului partidului, Liviu Dragnea, în oraş, au fost ridicate de către jandarmi şi duse la secţia de poliţie.

Sursă: Agerpres
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati