Antena 3 CNN Politică Iohannis: Guvernul Croitoru, "un fel de Boc 3, fără Boc" (VIDEO)

Iohannis: Guvernul Croitoru, "un fel de Boc 3, fără Boc" (VIDEO)

Iohannis: Guvernul Croitoru, "un fel de Boc 3, fără Boc" (VIDEO)
Sursa foto: Klaus Iohannis
23 Oct 2009   •   19:51

"Premierul majorităţii", Klaus Iohannis, se declară dezamăgit de Cabinetul propus vineri de Lucian Croitoru. Invitat în cadrul unei ediţii speciale a emisiunii Biz Bazar, acesta a declarat că Guvernul prezentat este unul PD-L. "Un fel de Guvern Boc 3, fără Boc", susţine primarul Sibiului.

"Nu văd care ar fi tehnocraţii mult promişi (...) În primul rând, cred că i s-a impus acest Guvern. În al doilea rând, cred că e făcut pentru a fi picat în Parlament (...) În al treilea rând, cred că acest Guvern este făcut ca dacă din greşeală trece, să facă ce trebuie", a spus Iohannis.

Klaus Iohannis este de părere, totodată, că Traian Băsescu doreşte să menţină Guvernul demisionar Boc 2 până la alegeri.


IOHANNIS: CABINETUL CROITORU, UN GUVERN BOC 3 FĂRĂ BOC



Premierul desemnat, Lucian Croitoru, a anunţat vineri după-amiază formula de guvern mixt cu care se va prezenta în faţa Parlamentului, format din reprezentanţi PDL şi specialişti fără carnet de partid.

Croitoru a explicat că a recurs la această formulă după ce restul partidelor parlamentare au refuzat să dea curs invitaţiei sale de a susţine un guvern de tehnocraţi.

Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Lucian Croitoru guvern Boc Klaus Iohannis
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close