Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, LOVITURĂ pentru Guvernul Tudose. Ce a spus președintele în urmă cu puțin timp

Klaus Iohannis, LOVITURĂ pentru Guvernul Tudose. Ce a spus președintele în urmă cu puțin timp

Klaus Iohannis, LOVITURĂ pentru Guvernul Tudose. Ce a spus președintele în urmă cu puțin timp
Sursa foto: Foto: presidency.ro
de M.Z.    |    03 Oct 2017   •   12:59

Președintele Klaus Iohannis critică din nou acţiunile Guvernului Tudose.

Prezent la deschiderea Forumului oamenilor de afaceri români și croați, preşedintele României a vorbit despre creşterea economică record a României din ultimul an, dar a taxat faptul că românii nu simt această bunăstare în nivelul de trai. 

”În ultimii ani, România a înregistrat performanțe economice notabile, prin rate-record de creștere în spațiul european, dar și printr-un volum cu circa de 30% mai mare al fluxului de investiții străin în 2016, ceea ce confirmă atractivitatea mediului economic românesc. Este însă important ca dincolo de latura cantitativă a performanțelor economice, aspectele calitative să devină predominate.

Adevărata valoare a acestor statistici favorabile este dată de capacitatea de a le transforma în viața de zi cu zi a oamenilor și de a le transforma în mijloace durabile de prosperitate. Aceste obiective nu se pot realiza decât într-un climat de stabilitate în care întreprinzătorii au încredere că autoritățile statului acționează predictibil pe termen mediu și lung”, a declarat șeful statului.

×
Subiecte în articol: crestere economica Klaus Iohannis
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close