Antena 3 CNN Politică Klaus Iohannis, după retragerea lui Cîțu: Decizia dovedește maturitate politică

Klaus Iohannis, după retragerea lui Cîțu: Decizia dovedește maturitate politică

Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă după ce Florin Cîțu și-a depus mandatul de premier. Președintele susține că hotărârea luată de Cîțu dovedește maturitate politică.

Klaus Iohannis, după retragerea lui Cîțu: Decizia dovedește maturitate politică
Sursa foto: presidency.ro
12 Mar 2020   •   19:32

”E o hotărâre care dovedește maturitatea politică în contextul crizei de coronavirus. Această decizie nu schimbă cu nimic faptul că România are un guvern care funcționează. Să nu uităm însă că avem un guvern care funcționează.

Datorită măsurilor drastice luate de Guvern, dar la timp, în România numărul infectărilor a rămas destul de mic. Am decis convocarea consultărilor cu partidele parlamentare mâine ora 13:00. Nu avem niciun moment de pierdut.

Prioritatea zero în aceste zile este protejarea sănătății oamenilor. răfuielileși meciurile politice nu-și au deloc rostul în actualul context. Lucurile evoluează rapid și imprevizibil. Autoritățile care gestionează situația răspândirii coronavirusului au luat din timp măsurile necesare, iar aceste măsuri trebuie urmate de fiecare dintre noi.

Pandemia de știri false este extrem de nocivă. Infomați-vă din surse oficiale. Vom veni cu măsuri desprijin pentru mediul de afaceri. Sunt optimist că vom trece cu bine peste această grea încercare pentru români și România. ”, a zis Iohannis.

 

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close