Antena 3 CNN Politică Iohannis recunoaşte că i-a minţit pe liberali la congres: A fost o "sincopă de week-end"

Iohannis recunoaşte că i-a minţit pe liberali la congres: A fost o "sincopă de week-end"

Iohannis recunoaşte că i-a minţit pe liberali la congres: A fost o "sincopă de week-end"
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    02 Iul 2014   •   19:15
Klaus Iohannis dă înapoi în privinţa numelui partidului, după ce i-a asigurat pe liberali la Congres că viitorea formaţiune politică se va numi, după fuziunea cu PDL, tot PNL. 
 
Fuziunea între PNL şi PDL va avea loc, spune Klaus Iohannis, care consideră scandalul declanşat de el în privinţa numelui viitoarei formaţiuni "o sincopă de week-end". Preşedintele liberal vrea o viitoare construcţie politică fără Traian Băsescu, dar nu neapărat împotriva lui.
 
"Lucrurile s-au lămurit foarte repede şi foarte clar. A fost probabil o mică sincopă de week-end. Da, se face fuziunea. Suntem în faza de negocieri şi nu e bine să apăsăm pedala mai mult decât e bine. Eu vă garantez că vom găsi o soluţie foarte bună, agreată de ambele părţi. (...)

Cred că în România este momentul să vedem că lumea aşteaptă de la noi soluţii pentru viitor, şi nu interpretări ale trecutului. Şi atunci, după părerea noastră, este bine să avem o construcţie politică care se face pentru România şi viitor, nu pro sau contra Traian Băsescu, ci pur şi simplu fără Traian Băsescu", a spus preşedintele PNL, Klaus Iohannis.

Declaraţia lui Iohannis a fost prezentată miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close