Antena 3 Politică Iohannis: Trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Antonescu

Iohannis: Trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Antonescu

de G.S.    |    23 Feb 2013   •   15:47
Iohannis: Trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Antonescu Foto: Agerpres

Candidatul la funcţia de prim-vicepredinte al PNL, Klaus Iohannis, a spus, sâmbătă, la Congresul PNL, că trebuie să fie consolidată poziţia PNL ca partidul dreptei din România şi că este necesar ca Preşedinţia României să fie câştigată cu "candidatul Crin Antonescu".
   
"PNL este momentan foarte bine poziţionat pe scena politică românească. Eu cred că trebuie să câştigăm Preşedinţia României cu candidatul Crin Antonescu şi că trebuie să ajungem la rezultate excepţionale la alegerile euroarlamentare, dar mai cu seamă la alegerile generale din 2016 şi din 2020. Trebuie să consolidăm poziţia PNL ca partidul dreptei din România. Aceasta este esenţa proiectului politiic căruia m-am alăturat acum", a spus Iohannis.
   
El i-a rugat pe delegaţi să voteze moţiunea asumată de Crin Antonescu şi pentru echipa de conducere a PNL propusă de acesta.
   
Iohannis a mai spus că cele mai bune şi ample proiecte pe care le-a avut au fost derulate împreună cu PNL, el menţionând "Capitala culturală europenaă Sibiu 2007" şi evenimentele politice din toamna anului 2009.
   
"Acestea, împreună cu convingerile mele politice şi cu invitaţia onorantă din partea preşedintelui Crin Antonescu m-au făcut să vin în PNL", a mai spus Iohannis.
   
El a arătat că va renunţa la calitatea de preşedinte al Forumului Democratic al Germanilor din România, dar nu şi la calitatea de membru al acestei formaţiuni.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close