Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu, acuzații extrem de grave! Cine este divizia de presă a SRI care-l sprijină pe Robert Negoiță

Ion Cristoiu, acuzații extrem de grave! Cine este divizia de presă a SRI care-l sprijină pe Robert Negoiță

Jurnalistul Ion Cristoiu este surprins de modul în care este promovat Robert Negoiță în ultima perioadă. Acesta aduce în discuție, într-o postare pe blogul personal, divizia de presă a SRI care încearscă să-l transforme pe primarul Sectorului 3 din baronul pesedist, cu zeci de afaceri controversate, în întruchiparea politicianului european.

Ion Cristoiu, acuzații extrem de grave! Cine este divizia de presă a SRI care-l sprijină pe Robert Negoiță
24 Iul 2020   •   16:30

Ion Cristoiu compară cazul cu cel al scriitorului stalinist Dan Deşliu, devenit brusc dizident anticomunist. Cine este presa SRI, însă? Renumitul jurnalisti face referire în blogul său la mai multe publicații, aducând în prim plan Digi24.

Ce spune maestrul Ion Cristoiu despre Robert Negoiță

"De ce mi-am amintit de Dan Deşliu şi de efortul diabolic de spălare a trecutului său cumplit de către presa dizidentă în anii Ceauşescu?

Pentru că asist în ultima vreme la uriaşul, incredibilul efort al Diviziei Presă a SRI, în frunte cu DigiTv, de a face din Robert Negoiţă un fel de Nicolae Bălcescu al Bucureştiului condus de Gabriela Firea. Robert Negoiţă a fost pînă nu demult pentru presa TeFeListă întruchiparea baronului local PSD-ist. S-au scris camionete de articole despre afacerile lui Robert Negoiţă, despre firmele căpuşă prin care a spoliat bugetul sectorului 3, despre gudurările sale pe lîngă Liviu Dragnea dintr-o anumită perioadă. Robert Negoiţă a devenit dizident în PSD.

La început împotriva lui Liviu Dragnea. Apoi împotriva conducerii actuale a partidului. Ba mai mult el a început să înjure PSD mai ceva ca un USR-ist de pe vremea lui Cosette Chichirău. Presa TeFeListă şi Divizia Presă au început să-l ridice în slăvi. Trecutul de baron local a fost dat uitării. Mai nou Robert Negoiţă a anunţat că n-o mai sprijină pe Gabriela Firea, deoarece primarul Capitalei e PSD-istă, iar el consideră PSD o mare nenorocire pentru România. Îl sprijină pe USR-istul Nicuşor Dan, deoarece el a fost dintotdeauna un admirator al Dreptei.

Că Robert Negoiţă a devenit din PSD-ist de lungă carieră un fan al PNL şi USR e mai de înţeles. În definitiv, aviatorismul e o realitate de esenţă a politicii româneşti din totdeauna. Dar că pentru presa de Dreapta el a devenit întruchiparea politicianului european, ars de idealul statului de drept, un erou al luptei pentru înnoirea clasei politice, asta e mai greu de înţeles. Pentru cei care nu ştiu ca mine năpîrlirea lui Dan Deşliu”, a scris Ion Cristoiu pe blogul său. 

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Robert Negoita
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close