Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu, scenariu-bombă. Ce urmăresc de fapt ”puciștii” din PSD. Ar fi lovitura decisivă pentru Liviu Dragnea

Ion Cristoiu, scenariu-bombă. Ce urmăresc de fapt ”puciștii” din PSD. Ar fi lovitura decisivă pentru Liviu Dragnea

Ion Cristoiu, scenariu-bombă. Ce urmăresc de fapt ”puciștii” din PSD. Ar fi lovitura decisivă pentru Liviu Dragnea
21 Sep 2018   •   17:30

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbește despre un plan B al ”puciștilor” din PSD, care ar urmări nu demiterea lui Liviu Dragnea, ci excluderea sa din partid.

”O altă posibilitate la vot ar fi cea a unei victorii a lui Liviu Dragnea. În aceste condiții, dacă nu va smulge CExN scoaterea din joc a lui Paul Stănescu și altor puciști, Liviu Dragnea n-a făcut nimic. Puciștii, pentru care nu mai cale de întoarcere, vor continua bătălia. Se vorbește chiar de un plan B, prin care puciștii vor vota o Moțiune de cenzură împotriva guvernului, amăgiți de făgăduiala unui nou Guvern PSD. Și în acest caz, așadar, victima e PSD. Ca partid de guvernămînt angajat în măsuri dificile, mai ales împotriva Statului Paralel, PSD are nevoie de o unitate de beton.

Puciștii evită să-și dezvăluie planurile. Se pare că adevăratul plan nu e punerea la vot a demiterii lui Liviu Dragnea, pentru că așa ceva Statul nu permite, ci punerea la vot a excluderii din partid a lui Liviu Dragnea. Potrivit Statutului, „Comitetul Executiv Național, hotărăşte, în situaţii excepţionale, cu 2/3 din voturile membrilor săi, sancționarea cu excludere din partid a oricărui membru, pentru încălcări grave ale Statutului sau pentru prejudicii majore aduse PSD”.

Urmărind cu atenție campania dusă de puciști în media, vom dibui imediat ambiția de a creiona imaginea lui Liviu Dragnea ca responsabil de aducerea unor prejudicii majore PSD. Fiind vorba de singurul vot care contează, acesta ar putea fi planul Puciștilor. Asta ar explica și ținerea la secret a numelor celor care sînt de partea puciștilor” scrie Ion Cristoiu pe blog.

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu scenariu PSD
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close