Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu, teorie-bombă despre Iohannis și Kovesi

Ion Cristoiu, teorie-bombă despre Iohannis și Kovesi

Ion Cristoiu, teorie-bombă despre Iohannis și Kovesi
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    27 Feb 2019   •   18:54

Laura Codruţa Kovesi a obţinut miercuri cele mai multe voturi în Comisia LIBE a Parlamentului European, după audierile de marţi pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al Parchetului European.

Laura Codruţa Kovesi a primit 26 de voturi, fiind urmată de candidatul francez Jean-Francois Bohnert, cu 22 de voturi, şi de candidatul german Andres Ritter, cu un vot, a anunţat Comisia de libertăţi civile (LIBE) a PE.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat pentru Antena 3 că această bătălie de imagine nu-l afectează pe Dragnea cu nimic, însă „pe zona lui Iohannis e devastator”.

„Și dacă pierdea azi în Comisia LIBE tot era de câștigat”, a susținut Ion Cristoiu, miercuri, la emisiunea „100 de minute”.

„Aseară am avut un spectacol mediatic pe care ea l-a jucat perfect, adică a fost modestă, a vorbit în românește, era emoționată, s-a referit tot timpul la România. Tema ei era justiția din România. În urma unui spectacol orice tefelist zice așa: bă, ați văzut ce eroină e asta? Păi noi l-am avut pe unul pe care îl cheamă Iohannis. Și cum a revocat-o el pe eroină?”, a declarat Ion Cristoiu la Antena 3.

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close