Antena 3 CNN Politică Ion Cristoiu: Vă atrag atenția asupra unei marii șmecherii și a unui abuz în serviciu

Ion Cristoiu: Vă atrag atenția asupra unei marii șmecherii și a unui abuz în serviciu

Ion Cristoiu l-a acuzat, vineri, pe ministrul justiției Cătălin Predoiu de abuz în serviciu. Jurnalistul afirmă că acesta, susținut de Klaus Iohannis, se folosește de mașinăria guvernamentală pentru publicitatea electorală a PNL.

Ion Cristoiu: Vă atrag atenția asupra unei marii șmecherii și a unui abuz în serviciu
Sursa foto: Antena 3
de Gabriel Dano    |    02 Oct 2020   •   22:21

"În această perioadă, înainte de alegerile locale, am avut incalificabile încălcări ale Cinstituției. Să ne reamintim că președintele s-a întâlnit cu câteva zile înainte de alegeri cu unul dintre candidații de la București. Vă atrag atenția și asupra marii șmecherii și abuzului în serviciu comis de către domnul Cătălin Predoiu prin legile justiției.

Domnul Cătălin Predoiu a pus ministerul să facă niște legi ale justiției și el spune așa: aceste legi le vom dezbate și în martie la anul. Stați să ne lămurim. Dacă PNL din care face parte domnul ministru al justiției voia să facă niște proiecte de lege le prezenta în programul lor electoral.

Domnia sa împreună cu președintele discută niște legi despre care spun că vor fi aplicate de guvernul viitor. Domnul Predoiu să se ocupe de ministerul lui acum! Avem de-a face cu un abuz în serviciu. Mașinăria guvernamentală e folosită pentru publicitatea electorală a unui partid de genul: uitați ce legi frumoase avem noi, dar pe care le vom aplica din martie", explică Ion Cristoiu.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close