Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu. Desemnarea lui Liviu Negoiţă, dovadă de lipsă de demnitate din partea preşedintelui

Ion Iliescu. Desemnarea lui Liviu Negoiţă, dovadă de lipsă de demnitate din partea preşedintelui

Ion Iliescu. Desemnarea lui Liviu Negoiţă, dovadă de lipsă de demnitate din partea preşedintelui
Sursa foto: IOn Iliescu
07 Noi 2009   •   11:58

Lipsă de demnitate şi de respect faţă de instituţiile statului şi faţă de Constituţie. Aşa interpretează preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, gestul lui Traian Băsescu de a-l desemna pe Liviu Negoiţă, pentru funcţia de premier. Ion Iliescu spune că scopul real al preşedintelui este menţinerea în funcţie a guvernului Boc, până după alegeri.

Fostul şef de stat Ion Iliescu susţine că preşedintele Traian Băsescu face tot posibilul să menţină la palatul Victoria guvernul demis Boc 2. Iliescu spune că este singurul motiv pentru care şeful statului i-a propus pe Liviu Negoiţă să formeze guvernul. ?Intenţia de bază a fost să prelungească această situaţie de improvizaţie, pentru a rămâne Guvernul Boc până la alegeri. Acest exerciţiu de lipsă de demnitate şi de lipsă de respect faţă instituţiile statului şi de Constituţie nu o să-i aducă folos domnului Băsescu, cred că oamenii judecă?, spune fostul preşedinte.

Ion Iliescu este de părere că preşedintele Traian Băsescu a creat, în cei cinci ani de mandat la palatul Cotroceni, o stare de permanent scandal, care a dus, până la urmă la izolarea României pe scena internaţională.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu liviu negoita
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close