x close

Ion Iliescu, despre moartea lui Dumitru Sechelariu: Ne părăseşte un om care a marcat aceşti ani printr-o prezenţă vie

de G.S.    |    16 Feb 2013   •   11:30
Ion Iliescu, despre moartea lui Dumitru Sechelariu: Ne părăseşte un om care a marcat aceşti ani printr-o prezenţă vie 416 Foto: Agerpres

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că Dumitru Sechelariu a fost un om care a marcat aceşti ani printr-o prezenţă vie şi apreciată de cetăţeni, el exprimându-şi regretul că acesta a încetat din viaţă.
   
"Ştiam că stătea rău cu sănătatea şi că a plecat din ţară. Îmi pare foarte rău că a încetat din viaţă. Deci, ne părăseşte un om care a marcat aceşti ani printr-o prezenţă vie şi apreciată de cetăţeni", a spus Iliescu.
   
El a precizat că Sechelariu a fost un om apreciat în Bacău, fiind reprezentatul unei categorii importante de oameni care credeau în el şi care i-au acordat mandatul lor.
   
"Nu am avut legături nemijlocite, dar l-am apreciat pentru că a fost un om activ în Bacău. Era deja o persoanalitate, lumea îl apreciase, a fost ales şi a fost un reprezentat al unei categorii importante de oameni care credeau în el şi care i-au acordat mandatul lor. Şi în viaţa economică s-a manifestat ca un om activ", a mai spus Iliescu.
   
Fostul primar al Bacăului Dumitru Sechelariu a încetat din viaţă, sâmbătă dimineaţă, conform unor apropiaţi ai acestuia.

Citeşte mai multe despre:

Ion Iliescu Bacau personalitate economie coruptie
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati