Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu, despre prima sa beţie: „M-am făcut praf”

Ion Iliescu, despre prima sa beţie: „M-am făcut praf”

Ion Iliescu, despre prima sa beţie: „M-am făcut praf”
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Mai 2016   •   00:21

Într-un interviu mai vechi, Ion Iliescu a povestit despre prima sa beţie, care a avut loc în anii studenţiei, în Moscova. Fostul şef al statului a recunoscut şi că de atunci nu a mai avut parte de o astfel de experienţă.

„Am avut o singură experienţă de acest gen. Eram student, încă nu învăţasem limba rusă şi ruşii, foarte amabili şi foarte prietenoşi - era ziua de naştere a unui coleg de cameră şi, mă rog, ca ruşii, cu stacana de vodcă, şi apoi unul de lichior de trandafiri care m-a făcut praf. Eram şi la etajul 5, ei după ce am terminat masa au plecat să se aerisească. Eu n-am coborât, mi-a fost greu să ajung la capătul culoarului unde erau chiuvetele să mă spăl pe faţă”, a povestit Ion Iliescu.

Fostul şef de stat a vorbit şi despre primul sărut pe care i l-a dat soţiei sale, Nina. „Ne-am cunoscut la 18 ani, eram elevi amândoi, ea la Haşdeu, eu la Spiru Haret, eram activi şi unul şi celălalt. Primul sărut, ca la fiecare, în parcul Cismigiu. Şi apoi plimbările prin parcul Carol. Eu locuiam în Piaţa Filaret şi mergeam deseori în parcul vecin nouă".

 

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close