Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu: Domnul Băsescu nu respectă nimic

Ion Iliescu: Domnul Băsescu nu respectă nimic

Ion Iliescu: Domnul Băsescu nu respectă nimic
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Apr 2011   •   18:19

Aflat, miercuri, la Târgovişte, preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat că Traian Băsescu nu îşi respectă statutul de preşedinte al ţării, informează Agerpres.

Fostul preşedinte al României a declarat despre actualul şef al statului că "nu respectă nimic", răspunzând la întrebarea jurnaliştilor cu privire la implicarea lui Traian Băsescu în campania internă din PDL.

"El a fost propulsat de un partid, asta e una, în momentul în care a fost ales preşedinte a devenit preşedintele ţării, al tuturor românilor, n-are a se amesteca în treburile interne ale partidului pe care l-a păstorit, la vremea sa'', a spus Ion Iliescu.

El s-a declarat surprins de afirmaţiile preşedintelui României, care a declarat că îl susţine pe Emil Boc la şefia PDL. Ion Iliescu a argumentat că acest demers este total neavenit. "Nu e în interesul lui şi nu e în interesul partidului amestecul acesta brutal al preşedintelui în interiorul unui congres" a spus liderul social-democrat.

Ion Iliescu a fost prezent la Târgovişte pentru a-şi lansa cartea "România şi lumea la confluenţa secolelor XX şi XXI" şi a participat la o întâlnire cu membri ai organizaţiei PSD Dâmboviţa.

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close