Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea ar putea să fie premier din toamnă. Cine a făcut anunțul

Liviu Dragnea ar putea să fie premier din toamnă. Cine a făcut anunțul

Liviu Dragnea ar putea să fie premier din toamnă. Cine a făcut anunțul
Sursa foto: Foto: facebook.com
de M.Z.    |    06 Iun 2016   •   20:52

Ion Iliescu a declarat luni, că speră într-un rezultat la fel de bun pentru PSD și la alegerile din toamnă, pentru ca partidul să formeze noul Guvern și, mai mult, Liviu Dragnea ar putea deveni premierul României, în opinia președintelui de onoare al PSD, informează Digi24.ro.

Iliescu a spus că dacă și-ar dori să devină premier, Liviu Dragnea ar avea „toate calitățile necesare” și a subliniat că acea condamnare a sa nu reprezintă un impediment.

„Depinde ce vrea şi el. Nu ştiu dacă îşi doreşte. E un om cu toate calităţile necesare pentru aşa ceva, are şi experienţă politică de partid. A condus şi o organizaţie judeţeană care se menţine la un nivela preciabil, a fost în Guvern, a dovedit calităţi din acest punct de vedere. Şi în fruntea partidului este apreciat, deci are toate calităţile necesare. Condamnarea e aberantă, pentru ce e omul judecat? A încălcat legea cu ceva? I se reproşează că a îndemnat lumea să iasă la vot”, a spus Ion Iliescu.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat definitiv, pe 22 aprilie, la doi ani de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul".

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Ion Iliescu
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close