Antena 3 Politică Ion Iliescu: Rămânerea lui Traian Băsescu în politică era inevitabilă. Nu am crezut nici un moment că se retrage

Ion Iliescu: Rămânerea lui Traian Băsescu în politică era inevitabilă. Nu am crezut nici un moment că se retrage

27 Feb 2013   •   20:12
Ion Iliescu: Rămânerea lui Traian Băsescu în politică era inevitabilă. Nu am crezut nici un moment că se retrage
Sursa foto: Foto: Agerpres

Ion Iliescu a declarat pentru gandul.info că nu l-a crezut pe Traian Băsescu când a spus că se retrage din politică. Rămânerea lui Băsescu în politică "era inevitabilă", este de părere preşedintele de onoare al PSD.

"Rămânerea lui în politică era inevitabilă, nu putea să se retragă. Eram convins că aşa se va produce, a fost o formulă de moment că se va retrage, dar nu am crezut nici un moment", a spus Iliescu.

Iliescu a mai spus că în ultima vreme a început să se retragă din viaţa politică, nemaifiind o prezenţă aşa de activă.

"Mă retrag în ultima vreme, nu mai sunt o prezenţă aşa de activă pentru că aşa e firesc, acesta este mersul lucrurilor. Sunt alături de noua conducere, dar deja la vârsta mea prefer să mă retrag în lecturi. Îmi folosesc timpul mai mult pentru lecturi", a precizat social-democratul.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri, la Viena, la o întâlnire cu români din Austria, că nu poate fi pensionar după ce termină mandatul de la Palatul Cotroceni şi că o să rămână activ în viaţa politică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close