Antena 3 CNN Politică Ion Iliescu: Suspendarea lui Băsescu este corect motivată (VIDEO)

Ion Iliescu: Suspendarea lui Băsescu este corect motivată (VIDEO)

Ion Iliescu: Suspendarea lui Băsescu este corect motivată (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact images
23 Sep 2010   •   14:25

Fostul preşedinte al României, Ion Iliescu, a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3, despre ultimele incidente petrecute pe scena politică, menţionând că suspendarea lui Traian Băsescu ar fi o decizie foarte bine justificată, având în vedere acţiunile acestuia din ultima vreme.

Preşedintele onorific al social-democraţilor îl critică pe şeful statului, spunând că actuala conducere a ţării nu aduce nimic bun în rândul românilor. Acesta mai aduce în discuţie şi disputa pe tema Legii pensiilor, spunând că Legea a trecut într-un mod necorespunzător prin Parlament, acesta fiind motivaţia principală a suspendării lui Traian Băsescu.

Iliescu aminteşte de anul 1993, când Opoziţia a încercat să-l suspende pe el din funcţia de conducere a statului, spunând însă că, în cazul său, motivul ar fi fost "artificial".

Ion Iliescu a vorbit şi despre prestaţia politică a lui Victor Ponta, spunând că este un lider nou, ales de mai puţin de un an, care deşi este mai temperamental, are calităţile lui, iar preşedintele Băsescu ar trebui să ignore aceste comportamente care nu au legătură cu mediul politic.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ion Iliescu Iliescu Victor Ponta
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close