Antena 3 CNN Politică Ionel Dancă: ”PNRR a fost modificat fără acordul Coaliției, de aceea nu e aprobat de Comisia Europeană”

Ionel Dancă: ”PNRR a fost modificat fără acordul Coaliției, de aceea nu e aprobat de Comisia Europeană”

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a răbufnit la adresa lui Cristian Ghinea pe tema PNRR, spunând că planul ar fi fost aprobat până acum de Comisia Europeană dacă nu ar fi fost modificat fără acordul liderilor coaliției.

Ionel Dancă: ”PNRR a fost modificat fără acordul Coaliției, de aceea nu e aprobat de Comisia Europeană”
Sursa foto: Agerpres
de Andreea Ştefan    |    18 Iul 2021   •   12:19

Scandalul din coaliția de guvernare pe tema PNRR continuă.

Mesajul transmis de Ionel Dancă vine în contextul în care, sâmbătă, Rareș Bogdan acuza că dacă proiectele europene ar fi fost în portofoliul PNL, PNRR ar fi fost acceptat deja de UE, iar Cristian Ghinea l-a atacat pe fostul ministru al Fondurilor Europene din guvernul Orban, Marcel Boloș.

”Am citit cu stupefactie reacția unui ministru din Guvernul condus de Florin Cîțu la adresa colegului nostru Rares Bogdan, Prim-vicepresedinte PNL, și a fostului ministru Marcel Bolos, pe tema Planului National de Redresare si Reziliență.

Sunt absolut siderat de exprimarea vulgară și grobiana a acestui ministru și astept o reacție fermă din partea Prim-ministrului Florin Cîțu.

Planul National de Redresare și Reziliență al României este un proiect extrem de important pentru dezvoltarea României, inclus în Programul de guvernare al Partidului National Liberal, condus de Ludovic Orban, care a fost modificat fără acordul liderilor Coalitiei de guvernare și care întârzie să fie aprobat de Comisia Europeană.

Acesta este adevărul care nu poate fi ascuns în spatele unor exprimări vulgare, nepermise la acest nivel”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Ionel Dancă PNRR
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close