Antena 3 CNN Politică Lider PNL, despre comasarea alegerilor: "Există suficiente argumente să promovăm un asemenea proiect"

Lider PNL, despre comasarea alegerilor: "Există suficiente argumente să promovăm un asemenea proiect"

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că există posibilitatea unei comasări a alegerilor locale cu cele parlamentare. Potrivit lui, există suficiente argumente pentru promovarea unui astfel de proiect.

Lider PNL, despre comasarea alegerilor: "Există suficiente argumente să promovăm un asemenea proiect"
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Ian 2023   •   22:08

Întrebat cât de fezabilă este posibilitatea comasării alegerilor locale şi parlamentare, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a explicat că din punctul de vedere al liberalilor există argumente pentru promovarea unui astfel de proiect.
 
"Atâta timp cât se discută acest proiect, în mod evident că există, din punctul nostru de vedere, suficiente argumente, şi de natură constituţională, să promovăm un asemenea proiect.

Probabil că el va prinde contur în această sesiune parlamentară, dar nu înainte de a fi discutat în coaliţie şi agreat cu partenerii social-democraţi şi cu cei de la UDMR.

Citeşte şi: Gabriela Firea: "Trei din zece propuneri pe listele electorale vor fi rezervate, obligatoriu, femeilor

Noi considerăm că ar putea fi o idee pe baza căreia am putea să ajutăm foarte mult procesul electoral din anul 2024 şi cred că ar fi oarecum prematur să discutăm detaliile acestui proiect înainte de a fi discutat şi asumat, bineînţeles, în cadrul coaliţiei", a declarat Ionuţ Stroe, luni seară, la finalul unei şedinţe a grupurilor parlamentare reunite ale senatorilor şi deputaţilor PNL.

×
Subiecte în articol: alegeri comasare alegeri ionut stroe
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close