Antena 3 CNN Politică Ionuţ Stroe, după atacul PSD la ministrul Virgil Popescu: "Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări"

Ionuţ Stroe, după atacul PSD la ministrul Virgil Popescu: "Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări"

Purtătorul de cuvânt al PNL, deputatul Ionuţ Stroe a declarat astăzi, după atacul lui Mihai Weber la ministrul Virgil Popescu, că liberalii nu se ceartă pe Facebook cu nimeni şi nu dau replici prin postări, ci discută instituţional, faţă în faţă, în cadrul şedinţelor de coaliţie, iar în acest moment lucrează cu PSD la aceste soluţii.

Ionuţ Stroe, după atacul PSD la ministrul Virgil Popescu: "Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări"
Sursa foto: Facebook/ Ionut Stroe
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Aug 2022   •   13:36

"Nu ne certăm pe Facebook cu nimeni, nu dăm replici prin postări, noi discutăm instituţional, faţă în faţă, în cadrul şedinţelor de coaliţie. Nu e cazul să comentăm mai mult declaraţiile colegului de la PSD,  pentru că în acest moment lucrăm cu PSD la aceste soluţii care vor ieşi în câteva zile. Domnul Weber poate să viziteze site-ul ANRE, unde scrie foarte clar ce trebuie să facă această instituţie şi nu face. Nu o zicem noi, o zice legea", a afirmat Ionuţ Stroe, pentru news.ro.

Purtătorul de cuvânt al PNL a ţinut să precizeze că ”decizia compensării a aparţinut coaliţiei, nu PNL, aşa cum tot coaliţiei îi va aparţine ordonanţa care urmează să reiasă din lucrul grupului interministerial”.

"Deci cu cine se ceartă dl Weber mai exact? Nu ştim. Noi îl sfătuim să aibă răbdare, cu siguranţă îi vor da colegii de la PSD şi dumnealui să citească draftul ordonanţei", spune Stroe. 

Ionuţ Stroe mai menţionează că, ”în ceea ce priveşte ANRE, chiar preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit ieri despre prerogativele ANRE şi despre faptul că este nemulţumit de prestaţia acestei instituţii”. 

"Acum, ANRE are ocazia de a-şi face treaba, în cadrul acestui comitet, fiind singură instituţie care poate concepe şi emite decizii în materie de reglementare a pieţei de energie şi de concepere sau modificare a normelor de funcţionare a pieţei", a mai explicat Ionuţ Stroe. 

×
Subiecte în articol: ionut stroe PNL PSD Virgil Popescu
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close