Antena 3 CNN Politică Ionuţ Stroe (PNL): "Este foarte probabil să ajungem la soluția comasării alegerilor"

Ionuţ Stroe (PNL): "Este foarte probabil să ajungem la soluția comasării alegerilor"

Este foarte probabil să ajungem la soluția comasării alegerilor, dar, în orice fel de scenariu, PNL este pregătit pentru alegeri, spune purtătorul de cuvânt al liberalilor, Ionuț Stroe.

de Georgiana Adam    |    18 Feb 2024   •   13:45

"Este foarte probabil să ajungem la această soluție (comasarea alegerilor - n.r.). Ne dorim să punem capăt acestui episod. În orice fel de scenariu, vă pot asigura că PNL este pregătit pentru alegeri, are candidați pentru toate funcțiile, guvernarea va merge mai departe, nu va exista niciun fel de sincopă. Credem că avem maturitatea să guvernăm împreună, responsabil și să ne prezentăm separat în alegeri, dacă o fi cazul, dacă nu, evident că guvernarea de coaliție a fost și rămâne o oportunitate de a oferi stabilitate României”, a declarat Ionuţ Stroe.

Purtătorul de cuvânt al PNL spune că Marcel Ciolacu "nu are de ce să-și depună mandatul de prim-ministru pentru că acea poveste cu retragerea de la guvernare nu se va întâmpla".

"Este doar un subiect lansat artificial în spațiul public. Eu cred că avem maturitatea să guvernăm împreună. Nu cred că în momentul de față se pune problema să-și depună mandatul”, a mai explicat Ionuţ Stroe.

Liderii celor două partide din coaliția de guvernare se reunesc astăzi pentru a decide dacă alegerile din acest an vor fi comasate sau nu.

×
Subiecte în articol: ionut stroe PNL comasarea alegerilor
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close