Antena 3 CNN Politică Ireal. Un senator din România lucrează în birtul instituţiei, pentru că nu mai are loc în Casa Poporului

Ireal. Un senator din România lucrează în birtul instituţiei, pentru că nu mai are loc în Casa Poporului

Situație greu de crezut în cea mai mare clădire din Europa. Un senator al României nu are loc pentru un birou în Casa Poporului. 

Ireal. Un senator din România lucrează în birtul instituţiei, pentru că nu mai are loc în Casa Poporului
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    30 Sep 2022   •   14:56

Evdochia Aelenei, senator al României, fost senator AUR, acum senator neafiliat, a ajuns să lucreze la barul din Senat.

"Da, lucrez mai nou la barul din Senat. Săptămâna trecută am lucrat și la garderoba Senatului, unde era un scaun, scaun care între timp a dispărut. 

Acum am lucrat la restaurantul Senatului, unul din restaurantele Senatului, am și întrebat dacă spațiul restaurantului este închiriat și mi s-a spus da, este închiriat pe mii de euro.

Mi-a venit ideea să închiriez și eu un spațiu din Parlament, chiar din suma mea forfetară sau din salariul meu, nu contează, pentru că sunt cumva speriată că vine iarna și nu o să am unde să-mi las și eu o haină, că de lucrat, eu pot lucra oriunde (...).

Eu mi-am făcut cu secretarul general și mi-a spus că nu este niciun birou. Este exclus să capăt un birou. 

Fiecare s-a descurcat cum a putut. Aveam voie să mergem de exemplu la comisii, pentru că Șoșoacă stă la comisia de petiții și abuzuri și-a găsit acolo un locușor. Eu am fost repartizată la Comisia de tineret și sport, aș putea să stau la staf, pentru că această comisie s-a desprins din comisie, dar nu e loc. 

O să rămân la birt, sigur că da. Și eu încă mai sper că se va găsi un birou și pentru un demnitar", a declarat Evdochia Aelenei, vineri, la Antena 3 CNN.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță trei tipuri noi de vouchere pentru români
x close