Antena 3 CNN Politică Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei: Alegerile locale nu au legătură cu politica!

Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei: Alegerile locale nu au legătură cu politica!

Irinel Columbeanu candidează la Primăria Capitalei: Alegerile locale nu au legătură cu politica!
Sursa foto: Foto:videonews.ro
03 Ian 2012   •   10:19

Omul de afaceri Irinel Columbeanu a anunţat, prin intermediul unui filmuleţ postat pe Internet, că vrea să candideze la Primăria Capitalei.

Irinel Columbeanu spune că nu vrea să beneficieze de sprijinul niciunui partid, ci va candida ca independent. 

"Fără afiliere la vreuna dintre formaţiunile politice ale ţării noastre (...) am curajul să mă înscriu în competiţia de a obţine anul acesta, din partea dumneavoastră, încrederea necesară viitorului primar general al Capitalei pentru următorii patru ani" a declarat omul de afaceri, exprimându-şi astfel intenţia de a participa la alegerile pentru Primăria Bucureşti.

 
 


Omul de afaceri susţine că îşi va menţine candidatura, în ciuda faptului că nu primeşte sprijin din partea apropiaţilor săi.

"Am vorbit cu apropiaţii mei şi concluzia lor a fost să îmi văd de treabă. Şi tata a fost prudent în a-mi recomanda ceva" a declarat Irinel Columbeanu într-o intervenţie telefonică la "Previziunile zilei", de la Antena 3. 

"Mi-am dat seama că alegerile locale nu au legătură cu politica, ci sunt o competiţie de manageri. Iar ca manager e bine să ai mâinile libere" a continuat Columbeanu la Antena 3.

"Aparteneţa primarilor la partide se plăteşte foarte scump: mâinile sunt legate şi obligaţiile sunt mari.Eu nu am ce pierde" a încheiat omul de afaceri Irinel Columbeanu.

 


Vezi înregistrarea completă a emisiunii "Previziunile zilei" , de la Antena 3.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close