Antena 3 CNN Politică Isărescu, consultat de Guvern pe tema politicii anticriză

Isărescu, consultat de Guvern pe tema politicii anticriză

Isărescu, consultat de Guvern pe tema politicii anticriză
Sursa foto: Mugur Isarescu
16 Feb 2009   •   11:11

Membrii Coaliţiei PSD-PDL au decis luni, în cadrul Biroului de Coordonare ca membrii Guvernului să se întâlnească cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu pe tema paşrilo care trebuie urmaţi pentru planul anti-criză, a anunţat luni, vicepreşedintele democrat-liberal, Gheorghe Flutur.
Potrivit lui Flutur, întâlnirea cu Isărescu este necesară pentru a stabili paşii care trebuie urmaţi pentru implementarea politicilor anti-criză."Coaliţia a propus o întâlnire cu guvernatorul Băncii Naţionale, pentru a stabili paşii care sunt de făcut în această perioadă în ceea ce priveşte asigurarea stabilităţii economice?, a precizat Flutur, după şedinţa BPCC.
Vicepreşedintele PDL a comentat şi nemulţumirea exprimată de preşedinţii Consiliilor Judeţene faţă de bugetele primite de administraţiile locale, arătând că în momentul de faţă, cu bugetul ajuns în Parlament, nu se prea mai poate face nimic.
?Sigur că am fi dorit cu toţii un buget mai mare pentru administraţiile locale. Noi am discutat zile întregi pe buget. Acum bugetul a trecut de guvern, este în parlament şi aşteptăm votul parlamentului. Mâine, la ora 14.00, bugetul intră în plen spre dezbatere şi aprobare. Au fost foarte multe amendamente, păedste 7000. Cel târziu, joi la prânz sperăm să fie gata? a precizat Flutur.
Reprezentantul PDL a minimalizat problemele pe care coaliţia le întâmpină la nivelul unor judeţe , precum Gorj, în semnarea de către cele două părţi a protocolului de colaborare. ? Rolul coaliţiei este să medieze şi să găsească soluţii. Din fericire, puţine probleme au mai rămas şi se vor rezolva? a mai spus Flutur.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: guvern buget
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close