Antena 3 CNN Politică Ivan: Nu credea nimeni că Mişcarea Populară nu va deveni partid

Ivan: Nu credea nimeni că Mişcarea Populară nu va deveni partid

Ivan: Nu credea nimeni că Mişcarea Populară nu va deveni partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Mai 2013   •   17:00

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a declarat pentru agenţia Mediafax că nu credea nimeni că Mişcarea Populară nu va deveni partid în care să se regăsească Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian Preda, iar Elena Băsescu va avea o formaţiune din partea căreia să candideze din nou la europarlamentare.

"Traian Băsescu nu mai surprinde pe nimeni de foarte mult timp. Cred că sunt foarte puţini naivi în ţara asta care să creadă că Mişcarea Populară nu se va transforma într-un partid politic şi că din el nu vor face parte Elena Udrea, Monica Macovei, Cristian Preda şi alţi oameni politici fideli lui Traian Băsescu care au susţinut regimul acestuia în toţi anii care au trecut", a declarat Ivan.
El a afirmat că, dacă "locomotiva acestui partid este Traian Băsescu, acesta având intenţie de vot de maximum 10 procente", scorul Mişcării Populare va arăta că este "un partid care nu duce nicăieri". 
"Elena Băsescu avea nevoie de un partid pentru un nou mandat de europarlamentar, acum va avea şi partidul din partea căruia să candideze", a mai precizat Cătălin Ivan.
Fundaţia "Mişcarea Populară" a anunţat începerea formalităţilor legale pentru înfiinţarea unui partid de centru-dreapta, numit Partidul "Mişcarea Populară".
 

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close