Antena 3 CNN Politică Ivan: Preşedintele Traian Băsescu face campanie pentru Elena Udrea. Să stea liniştit, nu îl suspendăm

Ivan: Preşedintele Traian Băsescu face campanie pentru Elena Udrea. Să stea liniştit, nu îl suspendăm

Ivan: Preşedintele Traian Băsescu face campanie pentru Elena Udrea. Să stea liniştit, nu îl suspendăm
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Sep 2013   •   12:46
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, a comentat, în direct la Antena 3, că preşedintele Traian Băsescu se plictiseşte în weekend şi lansează teme false, doar pentru a mai acapara atenţia publică.
 
"Este o idee total stupidă şi nu are nicio logică pentru nimeni, atâta timp cât CCR s-a pronunţat asupra acestei legi. Prin urmare, care e logica să o trimiţi înapoi la CCR? Nu are absolut nicio logică. Este un preşedinte care se plictiseşte în weekenduri şi care face conferinţe şi trimite comunicate. Face campanie pentru Elena Udrea, nimic mai mult. Are doar interese personale. Acum nu mai are decât un singur interes. Să o susţină pe Elena Udrea la preşedinţia României. Nu poate să vină Traian Băsescu să spună că CCR s-a pronunţat asupra unei legi şi a greşit. De când ştie Traian Băsescu mai bine decât CCR?", a comentat Ivan. 
 
Ivan a explicat că nu se prefigurează niciun referendum pentru suspendarea preşedintelui şi l-a asigurat pe acesta că România are alte priorităţi acum.
 
"Este doar o declaraţie de week-end, ca să mai creeze o temă de discuţie. Nu vrea nimic Traian Băsescu, nu se prefigurează niciun referendum, nu vrea nimeni să îl suspende, atâta timp cât mai sunt câteva săptămâni şi mandatul se termină. Probabil că Traian Băsescu vrea să modifice legea pentru a fi sigur că est acoperit pe toată durata mandatului. Să stea liniştit, nu îl suspendăm, sunt alte priorităţi ale României", a conchis Ivan.

Preşedintele Traian Băsescu a contestat din nouu la CCR legea referendumului, acuzând că actul normativ conţine prevederi care "înfrâng" principii constituţionale legate de exercitarea suveranităţii de către popor. 
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close