Antena 3 CNN Politică Strigăte, jigniri și insulte la ședința CJ Caraş-Severin: "Eu nu vă fac prost. Prost v-a făcut mama dumneavoastră pentru că nu înţelegeţi"

Strigăte, jigniri și insulte la ședința CJ Caraş-Severin: "Eu nu vă fac prost. Prost v-a făcut mama dumneavoastră pentru că nu înţelegeţi"

Circ politic uriaş la ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, cu acuzaţii, insulte şi jigniri! Preşedintele consiliului, liberalul Romeo Dunca, l-a făcut de mai multe ori "prost" pe consilierul judeţean social-democrat, Flavius Nedelcea.

Strigăte, jigniri și insulte la ședința CJ Caraş-Severin: "Eu nu vă fac prost. Prost v-a făcut mama dumneavoastră pentru că nu înţelegeţi"
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    08 Apr 2021   •   09:15

Scandalul a dominat şedinţa la care se discuta împărţirea banilor de la judeţ către localităţile din subordine.

Tensiunile mai vechi dintre aleşii PNL şi PSD au degenerat la şedinţa de miercuri, când liderul liberal Romeo Dunca a răbufnit împotriva vechii conduceri social-democrate a Consiliului Judeţean Caraş-Severin, pe care o acuză că a furat bani din bugetul insituţiei, motiv pentru care a depus mai multe plângeri penale. Până la vorbe grele a mai fost doar un pas.

Dacă nu ştiţi că s-a furat atunci sunteţi prost, domnu' Nedelcea. Sunteţi prost pentru că nu ştiţi. Ați fost vice-președinte.

Aveţi grijă ce citiţi

Sunteţi prost.

Ciţi regulamentul. Vă rog frumos să citiţi regulamentul

Vă rog frumos să discutăm la masă.

Schimbul de replici a continuat și după un apel la decență.

..Să faceţi pe cineva prost.

Domnu' eu nu vă fac prost. Prost v-a făcut mama dumneavoastră pentru că nu înţelegeţi să nu discutăm asta aici. (...) Dacă nu aţi ştiut în cei patru ani de mandat că aici s-a furat atunci permiteţi-mi sunteţi aşa cum v-am. Gata! Puteţi să mă daţi în jdecată. Vă rog să ma daţi în judecată şi gata !

Cu tot scandalul, banii au fost trimişi de la consiliu către localităţile din judeţul Caraş Severin.

 

×
Subiecte în articol: Caras-Severin sedinta
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close