x close

Judecătorii amână sentinţa pentru Dobriţoiu, în dosarul "Case pentru generali"

de M.Z.    |    09 Mar 2015   •   12:22
Judecătorii amână sentinţa pentru Dobriţoiu, în dosarul "Case pentru generali" 418 Foto: Agerpres
Update 12.22 - Instanţa Supremă a amânat astăzi pentru săptămâna viitoare sentinţa în dosarul "Case pentru generali", astfel că fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu va afla pe 18 martie dacă va fi condamnat la închisoare pentru locuinţa pe care a luat-o de la stat pe vremea când era ministru. 
 
În acest dosar, deschis încă din 2007, procurorii au cerut pedespe grele pentru toţi inculpaţii.


______________________________

Ştirea iniţială 09.45


Fostul ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu, ar putea afla astăzi dacă merge la închisoare în dosarul "Case pentru generali".
 
 
Astăzi, magistraţii vor lua o decizie în primă instanţă. Procurorii au cerut condamnarea inculpaţilor la pedepse de peste şapte ani de închisoare şi pierderea unor grade militare. 
 
De cealaltă parte, avocaţii au arătat că fiecare dintre cei judecaţi a plătit pentru locuinţa cumpărată, astfel că acuzaţiile anchetatorilor nu au fundament. 

Procurorii au cerut pedeapsa cu închisoarea pentru fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu, judecat în dosarul "Case pentru generali". 
 
Dobriţoiu este acuzat de participaţie improprie de abuz în serviciu contra intereselor publice şi de participaţie improprie la fals intelectual, toate cu consecinţe deosebit de grave.
 
Cei 11 inculpaţi din dosar sunt de acord să presteze muncă în folosul comunităţii în cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi. 

Citeşte mai multe despre:

Corneliu Dobritoiu
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati