Antena 3 CNN Politică Un jurnalist făcut celebru de Băsescu intră în cursa pentru Primăria Sectorului 4

Un jurnalist făcut celebru de Băsescu intră în cursa pentru Primăria Sectorului 4

Un jurnalist făcut celebru de Băsescu intră în cursa pentru Primăria Sectorului 4
20 Mar 2016   •   21:22

Un jurnalist a anunţat în urmă duminică seară că va candida la Primăria Sectoului 4 al Capitalei.

Ovidiu Zară a anunţat, în cadrul unei emisiuni televizate, că e decis să intre în cursa pentru fotoliul de edil de la Sectorul 4.

"M-am decis să candidez la Primăria Sectorului 4 al Capitalei. Voi fi susţinut de un partid nou, Mişcarea Liberală", a dezvăluit Zară.

Ovidiu Zară a fost primul finalist al premiului „Libertatea presei pentru curaj”. Este reporterul de investigaţie care a făcut dezvăluiri importante în dosarul "Flota" şi în cazul retrocedărilor de pe vremea când Traian Băsescu era primar al Capitalei. Concursul "Libertatea presei pentru curaj" a fost înfiinţat la iniţiativa Fundaţiei Familia Voiculescu, cu scopul de a promova şi recompensa orice demers jurnalistic în care libertatea a avut de câştigat.

Cum a devenit Zară "găozar"

Ovidiu Zară a devenit celebru pentru faptul că a fost numit "găozar" de fostul președinte Traian Băsescu.

În 2006, la ceremonia de instalare a lui George Maior în fruntea SRI, Traian Băsescu l-a făcut găozar pe Ovidiu Zară, pe atunci jurnalist la Curentul. Seful statului a facut aceasta afirmatie intr-o discutie cu fostul si actualul director al SRI, Radu Timofte si George Maior, care-l conduceau spre iesirea din sediul SRI, relata Evenimentul Zilei.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close