Antena 3 CNN Politică Jurnalul Naţional: Făcătură cu Iliescu şi Hrebenciuc

Jurnalul Naţional: Făcătură cu Iliescu şi Hrebenciuc

Jurnalul Naţional: Făcătură cu Iliescu şi Hrebenciuc
Sursa foto: jurnalul national
21 Ian 2009   •   21:03

?Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc joacă fără voia lor într-un serial prost cu ascultări de telefoane, menit să-l compromită pe Sorin Oprescu. Noul episod s-a difuzat imediat după dezvăluirile lui Claudiu Săftoiu? . Aşa începe un articol din Jurnalul Naţional, ediţia de joi, 21 decembrie.
Potrivit jurnaliştilor, un document cu antet SRI (nedatat, dar livrat presei pe mail în perioada 10-11 iunie 2008) a fost aruncat pe piaţă de adversarii acestuia, cu scopul de a-l compromite pe Sorin Oprescu în campania electorală. Documentul reprezintă stenograma unei discuţii între Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc despre susţinerea lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.

Documentul venea să susţină acuzaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora aşa numitul independent Oprescu beneficia de fapt de susţinerea foştilor săi colegi de partid.
Fostul preşedinte Ion Iliescu a afirmat în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, că documentul este un fals. ?Eu nu am participat la colectivele de coordonare a alegerilor. Este o invenţie totală. Hrebenciuc nu s-a ocupat de campania de la Bucureşti. Sunt falsuri şi inexactităţi. Sunt asemenea fabulaţii, asemenea făcături care intoxică presa.? a spus Iliescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close