x close

Jurnalul Naţional: Făcătură cu Iliescu şi Hrebenciuc

21 Ian 2009   •   21:03
Jurnalul Naţional: Făcătură cu Iliescu şi Hrebenciuc jurnalul national

?Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc joacă fără voia lor într-un serial prost cu ascultări de telefoane, menit să-l compromită pe Sorin Oprescu. Noul episod s-a difuzat imediat după dezvăluirile lui Claudiu Săftoiu? . Aşa începe un articol din Jurnalul Naţional, ediţia de joi, 21 decembrie.
Potrivit jurnaliştilor, un document cu antet SRI (nedatat, dar livrat presei pe mail în perioada 10-11 iunie 2008) a fost aruncat pe piaţă de adversarii acestuia, cu scopul de a-l compromite pe Sorin Oprescu în campania electorală. Documentul reprezintă stenograma unei discuţii între Ion Iliescu şi Viorel Hrebenciuc despre susţinerea lui Sorin Oprescu la Primăria Capitalei.

Documentul venea să susţină acuzaţiile lui Traian Băsescu, potrivit cărora aşa numitul independent Oprescu beneficia de fapt de susţinerea foştilor săi colegi de partid.
Fostul preşedinte Ion Iliescu a afirmat în cadrul emisiunii Ştirea Zilei, că documentul este un fals. ?Eu nu am participat la colectivele de coordonare a alegerilor. Este o invenţie totală. Hrebenciuc nu s-a ocupat de campania de la Bucureşti. Sunt falsuri şi inexactităţi. Sunt asemenea fabulaţii, asemenea făcături care intoxică presa.? a spus Iliescu.
Antena3.ro

Citeşte mai multe despre:

Jurnalul National Ion Iliescu Viorel Hrebenciuc
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati