Antena 3 CNN Politică Károly Borbély: UDMR nu va pleca de la guvernare. Dimpotrivă, va consolida alianţa cu PDL

Károly Borbély: UDMR nu va pleca de la guvernare. Dimpotrivă, va consolida alianţa cu PDL

Károly Borbély: UDMR nu va pleca de la guvernare. Dimpotrivă, va consolida alianţa cu PDL
Sursa foto: Foto: Mediafax
07 Feb 2011   •   21:01

Secretarul de stat în Ministerul Economiei, Károly Borbély a declarat, în cadrul emisiunii "Ştirea zilei" că UDMR nu va ieşi sub nici o formă de la guvernare, mai mult, îşi va extinde colaborarea cu PDL.

"UMDR, în momentul de faţă, nu are nici un motiv să părăsească această coaliţie, această nouă uniune nu are nimic în care noi să putem avea încredere în momentul de faţă. Eu cred că România are nevoie în momentul de faţă de un Guvern stabil pentru a continua reformele, iar dacă Bunavestire este asociată cu Domnul Voiculescu, da-ţi-mi voie să am dubii"

Politicianul a afirmat că UDMR işi respectă intotdeauna angajamentele politice şi a informat zvonul potrivit căuiaîn urma congresului UDMR ar putea părăsi conducerea unor ministere.

"Am văzut acum câteva minute, ore, câteva emisiuni în care toată lumea vorbea despre UMDR, că după congres vom plecat de la guvernare, mesajul nostru este clar, nu avem nici un motiv să plecăm de la guvernare"

Vicepreşedintele Senatului, Dan Voiculescu a declarat, luni, că Uniunea Social-Liberală, recent constituită, are obligaţia de a folosi toate mijloacele parlamentare şi constituţionale pentru a schimba imediat puterea.

În plus, Voiculescu susţine că în acest context, UDMR trebuie să se hotărască rapid dacă rămâne lângă actualul regim sau devine partener ale celei mai importante forţe politice din România.

Károly Borbély: UDMR nu are nici un motiv să părăsească această coaliţie

×
Subiecte în articol: UDMR Stirea Zilei
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close