Antena 3 CNN Politică Kelemen: Decizia de retragere a proiectului pe Sănătate este corectă. Nu se fac schimbări cu forţa

Kelemen: Decizia de retragere a proiectului pe Sănătate este corectă. Nu se fac schimbări cu forţa

Kelemen: Decizia de retragere a proiectului pe Sănătate este corectă. Nu se fac schimbări cu forţa
Sursa foto: Foto: INTACT Images
13 Ian 2012   •   20:28

Decizia de retragere a proiectului Legii sănătăţii este una corectă, fiindcă nu poţi să faci anumite lucruri cu forţa, a declarat preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, citat de Mediafax

"Decizia de retragere a proiectului Legii sănătăţii este una corectă fiindcă nu poţi să faci anumite lucruri cu forţa şi nu poţi să faci nişte schimbări fără să nu faci o consultare profundă cu toţi specialiştii şi cetăţenii. Problemele din sănătate rămân, iar pentru ele Guvernul şi coaliţia trebuie sã găsească nişte răspunsuri şi corecţiile necesare trebuie făcute. Dar sistemul acolo unde funcţioneazã nu trebuie atins şi schimbat, cum este sistemul de urgenţă, SMURD-ul", a spus Kelemen.

Kelemen a adăugat că, dacã este vorba de îmbunãtãţirea acestui serviciu, atunci trebuie îmbunãtãţit.

"În acest moment putem să ne oprim din această dezbatere, putem să ne calmăm şi să luăm, bucată cu bucată, să vedem unde sunt probleme, pentru că există probleme în sistemul de sănătate şi, punctual, trebuie găsite rãspunsuri. Încercăm în perioada care a rămas până la alegeri sã gãsim şi răspunsuri la problemele cele mai urgente", a afirmat liderul UDMR, Kelemen Hunor.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, vineri, că cere public premierului retragerea proiectului Legii sănătăţii, el menţionând că face acest lucru văzând că o mare parte din public şi majoritatea celor din sănătate nu vor schimbarea sistemului.
   

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor lider UDMR legea sanatatii
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close