Antena 3 CNN Politică Kelemen, după o discuţie cu Ponta: UDMR va vota pentru învestirea Guvernului Ponta 4

Kelemen, după o discuţie cu Ponta: UDMR va vota pentru învestirea Guvernului Ponta 4

Kelemen, după o discuţie cu Ponta: UDMR va vota pentru învestirea Guvernului Ponta 4
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    08 Dec 2014   •   20:18

Premierul Victor Ponta şi preşedintele UDMR Kelemen Hunor au avut, luni, la Parlament, o discuţie tehnică privind retragerea Uniunii de la guvernare.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, după întrevedere, că Uniunea va vota pentru învestirea Guvernului Ponta 4.

Kelemen Hunor a mai declarat că opoziţia actuală "nu se înghesuie" să preia guvernarea şi că ţara trebuie, totuşi, guvernată.

"În ceea ce mă priveşte, eu sunt convins că în acest moment trebuie să meargă mai departe acest guvern - sigur, nu ştim cu cine, cu ce miniştri, cu ce partide - în continuare, mai puţin UDMR. Dar, în principiu, nu avem niciun motiv să nu dăm vot pentru a învesti Guvernul Ponta 4 sau cum se va numi", a spus Kelemen.

El a arătat că UDMR va intra în opoziţie.

Premierul Victor Ponta declarat, luni, că UDMR va ieşi de la guvernare nu doar la nivel de miniştri, ci şi la nivel de secretari de stat, pentru că şi acestea reprezintă funcţii politice, el arătând că schimbarea prefecţilor pe care Uniunea îi are în Harghita şi Covasna urmează a fi discutată.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor Victor Ponta guvern
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close