Antena 3 Politică Kelemen Hunor, atac la Guvernul Grindeanu: „Mai este loc de remaniere în Executiv”

Kelemen Hunor, atac la Guvernul Grindeanu: „Mai este loc de remaniere în Executiv”

23 Feb 2017   •   16:03
Kelemen Hunor, atac la Guvernul Grindeanu: „Mai este loc de remaniere în Executiv”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, e de părere că în Guvernul Grindeanu "ar mai fi loc de remaniere", afirmaţia fiind făcută în contextul numirii în funcţie a patru noi miniştri.

Kelemen Hunor a declarat joi, la Sfântu Gheorghe, că a aflat din presă despre aceste schimbări, menţionând că ştia doar despre numirea a doi noi miniştri, la Justiţie şi IMM.

"Am aflat din presă despre aceste nominalizări, nici nu ştiam că vor fi patru schimbări, eu ştiam numai de două, la Ministerul Justiţiei şi la IMM (...) Sunt persoane pe care le cunoaştem şi sunt persoane pe care nu le cunoaştem, deci nu vreau să intru în aprecieri de niciun fel (...) Sper că totul e OK, e treaba coaliţiei, nu ne-am consultat fiindcă noi nu suntem în coaliţie (...) Oricum, eu cred că, dacă ar trebui să vorbesc despre Guvern, ar fi loc de remaniere în continuare, dar nu e treaba mea", a precizat Kelemen Hunor.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretele privind numirea în funcţie a patru noi miniştri, ceremonia de învestitură urmând să aibă loc la ora 15,00 la Palatul Cotroceni, potrivit Administraţiei Prezidenţiale.

Astfel, preşedintele a semnat decretele privind numirea lui Mihai Tudose în funcţia de ministru al Economiei, a Rovanei Plumb - ministru delegat pentru Fonduri Europene, a lui Tudorel Toader - ministru al Justiţiei şi a lui Alexandru Petrescu - ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Şeful statului a semnat totodată revocarea lui Alexandru Petrescu din funcţia de ministru al Economiei şi a Mihaelei Virginia Toader din funcţia de ministru delegat pentru Fonduri Europene.

Sursă: Agerpres
×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close