Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: Borbely are în continuare susţinerea politică a UDMR

Kelemen Hunor: Borbely are în continuare susţinerea politică a UDMR

Kelemen Hunor: Borbely are în continuare susţinerea politică a UDMR
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Iul 2011   •   13:50

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, că Uniunea îl susţine în continuare pe  Borbely Laszlo şi că este convins că în câteva zile acuzaţiile la adresa ministrului Mediului se vor dovedi false, transmite Mediafax.

Kelemen susţine că Borbely este un om corect şi serios, un ministru şi un om politic foarte bun.

"Domnul ministru Borbely este un om foarte muncitor, un om foarte corect şi serios, are susţinerea politică a UDMR în continuare şi sunt convins că în câteva zile aceste acuzaţii lansate prin presă se vor dovedi că nu sunt corecte, nu sunt adevărate, cã sunt false" a declarat preşedintele UDMR.

Kelemen Hunor a îndemnat presa să nu intre în speculaţii şi să facă acuzaţii gratuite, atât timp cât la DNA nu există documente oficială, nici acuzaţii, doar un comunicat emis la solicitarea unui jurnalist de la TVR.

Ministrul Mediului Laszlo Borbely este acuzat că ar fi beneficiat de lucrări de 20.000 de euro pentru amenajarea unui apartament, în schimbul influenţei sale în atribuirea unor contracte de lucrări ale Administraţiei Naţionale "Apele Române" către o firmă din Negreşti Oaş.
   
Această firmă, pe care ministrul Mediului ar fi favorizat-o, conform DNA, în schimbul unor lucrări la un apartament, Lescaci Com SRL a primit în ultimii patru ani 37 de lucrări publice, 34 dintre ele de la "Apele Române", în valoare de peste 310 de milioane de lei, 18 în timpul mandatului demnitarului.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor UDMR DNA
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close