Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: "Criza economică se va adânci"

Kelemen Hunor: "Criza economică se va adânci"

Trăim o criză economică ce se va adânci în lunile care urmează, a declarat, luni, preşedintele UDMR, vicepremierul Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: "Criza economică se va adânci"
Sursa foto: Hepta/ Mediafax Foto / Andreea Alexandru
de Silvia Preda    |    11 Apr 2022   •   20:23

Coaliţia de guvernare a convenit, luni, măsurile din pachetul "Sprijin pentru România". "Măsurile au fost extrem de bine chibzuite", a menţionat Hunor.

Potrivit lui, statul poate susține economia, bugetul și veniturile bugetare ca să poată ajuta categoriile care au nevoie.

"Investițiile publice trebuie protejate, de aceea vom veni cu ajustarea prețurilor pentru a susține investițiile publice", a mai spus el.

"Când lumea se schimbă în jurul nostru, (...) e important să existe stabilitate politică, iar coaliția PSD-PNL-UDMR, susținută de grupul minorităților naționale, înseamnă stabilitate politică pentru România și trebuie să menținem stabilitatea", a adăugat Kelemen Hunor.

Citiţi şi: Marcel Ciolacu, despre pachetul cu măsuri de sprijin pentru români: "Trebuie să oferim un ajutor real, speranță şi oportunități cetăţenilor noştri"

Pachetul Sprijin pentru România, aprobat luni de liderii coaliției de guvernare, cuprinde măsuri de sprijinire a economiei și a populației în valoare de 17,3 miliarde de lei.

9 miliarde de lei urmează să fie asigurate din fonduri europene, iar alte 8,3 miliarde de la bugetul de stat.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor criza economica
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close