Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: De când nu mai sunt ministru mă simt ca după eliberarea din armată

Kelemen Hunor: De când nu mai sunt ministru mă simt ca după eliberarea din armată

Kelemen Hunor: De când nu mai sunt ministru mă simt ca după eliberarea din armată
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Mai 2012   •   17:31

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, spune că de când nu mai este ministru se simte "ca după eliberarea din armată" şi că nu vede "nicio tragedie" în faptul că Uniunea este în opoziţie, deşi modul în care se schimbă majoritatea în România este "boala cea mai gravă a societăţii".
   
Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a spus, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că după plecarea de la guvernare se simte ca după eliberarea din armată, având acum mult mai mult timp liber, conform Mediafax.
   
"În această perioadă sunt mult mai liber decât înainte. Cineva m-a întrebat cum mă simt şi am spus că mă simt ca după eliberarea din armată", a declarat Kelemen Hunor.
   
Potrivit acestuia, "lucrurile în România se schimbă rapid şi radical", în sensul în care în urmă cu câteva zile UDMR era la guvernare, iar acum este în opoziţie.
   
"Asta este viaţa în politică, eu nu văd nicio tragedie în această schimbare", a declarat liderul UDMR.
   
Potrivit lui Kelemen Hunor, modul în care se schimbă majoritatea în România, fără alegeri, reprezintă "boala cea mai gravă a societăţii româneşti".
   
"Sigur că modul în care s-a ajuns la altă majoritate este o altă discuţie şi este boala cea mai gravă a societăţii româneşti, cum se poate schimba o majoritate fără alegeri şi cum se poate construi o altă majoritate bazată pe trădare, dar acest lucru era valabil şi acum câţiva ani, iar eu trebuie să accept că, din acest punct de vedere, lucrurile s-au agravat într-un ritm fără precedent", a declarat Kelemen Hunor.
   
Liderul UDMR a declarat că, din acest motiv, ar fi fost mult mai bine ca România să aibă o altă majoritate şi un Guvern după alegerile generale.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor eliberare UDMR armata Bistriţa
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close