Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor, după ce Băsescu a spus că Ponta ar fi fost ofiţer acoperit: Este o temă electorală

Kelemen Hunor, după ce Băsescu a spus că Ponta ar fi fost ofiţer acoperit: Este o temă electorală

Kelemen Hunor, după ce Băsescu a spus că Ponta ar fi fost ofiţer acoperit: Este o temă electorală
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    14 Oct 2014   •   23:03
Kelemen Hunor, candidatul UDMR la prezidenţiale, consideră că tema lansată de preşedintele Traian Băsescu cu privire la Victor Ponta este una electorală, pentru că "nu a văzut dovezi" din care să rezulte că premierul ar fi fost ofiţer sub acoperire.
 
"Dacă ar fi făcut această afirmaţie domnul preşedinte acum două luni, acum un an şi jumătate sau eventual în 2012, când l-a numit prima dată pe Victor Ponta în funcţia de prim-ministru, atunci aş fi zis că trebuie să vedem care este adevărul şi cu documente. În campania electorală consider că este o temă electorală şi nu am văzut dovezi, pentru că nu este o dovadă să spui că aşa ai văzut, aşa ai auzit, trebuie să vii totuşi cu nişte dovezi", a declarat Kelemen Hunor, marţi seară, potrivit Agerpres.
 
Kelemen Hunor a adăugat că, "din păcate", se discută despre teme lansate "care nu au nicio legătură cu viitorul României, cu proiectul de ţară, cu o viziune despre viitorul României".
 
Întrebat de când crede că deţine Traian Băsescu aceste informaţii, liderul UDMR a spus că nu ştie acest lucru, dar face "pur şi simplu deducţii logice". 

Preşedintele Traian Băsescu a spus, luni seara, că Victor Ponta ar fi fost ofiţer acoperit SIE între anii 1997 şi 2001
.
 

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor Victor Ponta
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close