Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: Facem un apel la calm, însă nu trebuie să ne speriem dacă oamenii ies în stradă

Kelemen Hunor: Facem un apel la calm, însă nu trebuie să ne speriem dacă oamenii ies în stradă

Kelemen Hunor: Facem un apel la calm, însă nu trebuie să ne speriem dacă oamenii ies în stradă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
16 Ian 2012   •   13:32

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, că formaţiunea sa parlamentară condamnă actele de vandalism care au apărut pe lângă protestele spontane, subliniind faptul că orice protestatar trebuie să se simtă în siguranţă.

"Facem un apel la calm şi spunem că, în momentul în care, pe lângă protestele spontane apar şi acte de vandalism, acestea trebuie condamnate. Noi nu suntem de acord cu actele de vandalism. De aceea credem că intervenţia forţelor de ordine este necesară.  Ele trebuie să intervină. Acolo este locul lor, indiferent cine este la conducerea ţării. Fiecare protestatar trebuie să se simtă în siguranţă" a declarat Kelemen Hunor.

Hunor a adăugat că acestă formă de exprimare a opiniei populaţiei este absolut normală într-o societate civilizată şi că acest lucru nu trebuie să sperie pe nimeni.

"Protestele paşnice sunt foarte normale într-o societate civilizată şi nu trebuie să ne speriem dacă ies în stradă şi dacă îşi cer drepturile" a adăugat Hunor.

În ceea ce priveşte propunerea opoziţiei referitoare la organizarea unei sesiuni parlamentare extraordinare care să dezbată situaţia politică actuală şi tensiunile sociale, liderul UDMR a declarat că partidul său este deschis acestei propuneri.

 


×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor Kelemen Hunor protest UDMR
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close