Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: În curând vom avea un NOU GUVERN

Kelemen Hunor: În curând vom avea un NOU GUVERN

Kelemen Hunor: În curând vom avea un NOU GUVERN
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Feb 2014   •   15:50
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, susţine că în foarte scurt timp vom avea un nou Guvern cu susţinere majoritară în Parlament. 
 
Acesta a negat orice fel de negocieri cu vreunul dintre partidele din USL, chiar dacă presa a speculat în ultimele zile pe acest subiect. 
 
De altfel, scandalul din USL pare departe de final. În timp ce Victor Ponta vorbeşte  despre continuitate, Crin Antonescu spune că nu mai vede un viitor în Uniune, ba mai mult, se gândeşte la o strategie pentru PNL, în cazul în care USL se va rupe.
 
Victor Ponta este convins că USL poate să meargă mai departe şi i-a transmis lui Crin Antonescu că greşeşte dacă crede că e mai bine să candideze la Preşedinţie din opoziţie. 
 
Preşedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin crede că şansele ca USL sa continue sunt direct proportionale cu iesirile lui Crin Antonescu.
 
Dupa un nou schimb dur de replici cu Victor Ponta, Crin Antonescu i-a convocat in sedinta pe liderii liberali pentru a analiza strategia PNL în eventualitatea ruperii USL. De altfel, Antonescu a recunoscut că nu mai crede în viitorul USL.
 

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close