Antena 3 Politică Kelemen Hunor: Iohannis, isterizat și nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte

Kelemen Hunor: Iohannis, isterizat și nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte

29 Apr 2020   •   16:04
Kelemen Hunor: Iohannis, isterizat și nervos, a avut o declarație nedemnă pentru un președinte
Sursa foto: sursă foto: Facebook Kelemen Hunor

Kelemen Hunor a avut o prim reacție după discursul lui Iohannis. Liderul UDMR susține că respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare.

”Azi am fost martorii unui eveniment fără precedent în ultimii 30 de ani: de la microfonul Cotroceniului se dezinformează grosolan și se instigă împotriva maghiarilor. UDMR respinge ferm acest gen de discurs și orice fel de instigare. 

Președintele trebuie să își ceară scuze pentru acest derapaj periculos. Și da, domnule președinte Klaus Iohannis, sper că după ce ați salvat România, ați salvat Ardealul, veți avea timp să vă ocupați și de chestiuni economice, sociale, de șomaj. Veți apăra locurile de muncă și firmele românești, care produc pentru noi toți.

Sper că după ce ați reușit să rezolvați această problemă veți avea timp de discuții bilaterale cu Germania, cu Austria, cu Italia pentru a apăra drepturile sociale și de sănătate ale românilor din diaspora, în această perioadă.

Avem nevoie să vă ocupați de aceste lucruri”, a spus Kelemen Hunor.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close