Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: Noi am decis mereu în concordanţă cu interesele comunităţii maghiare

Kelemen Hunor: Noi am decis mereu în concordanţă cu interesele comunităţii maghiare

Kelemen Hunor: Noi am decis mereu în concordanţă cu interesele comunităţii maghiare
Sursa foto: Foto: INTACT Images
17 Dec 2011   •   13:39
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă că Uniunea va acţiona în 2012 ghidându-se după interesele comunităţii maghiare, conform Agerpres.

„Laitmotivul nostru este laitmotivul comunităţii maghiare din România”, a declarat Kelemen Hunor. Oficialul a adăugat că acest deziderat a fost urmărit de formaţiunea pe care o conduce indiferent de partenerii cu care s-a aflat până acum la guvernare. În acest context a ţinut să menţioneze că UDMR nu şi-a trădat niciodată partenerii. „Noi nu trădăm, iar ca cineva să se supere pe noi că nu am trădat este o prostie”, a spus liderul maghiar, cu trimitere la USL.

Kelemen Hunor a mai spus că şi unii reprezentanţi ai PDL s-au supărat în ultima vreme pentru că Uniunea nu a fost de acord cu o serie de proiecte, cum ar fi regionalizarea în formă propusă de aceştia, modificarea Constituţiei sau votul prin corespondenţă.

„Dacă s-au supărat şi unii şi alţii înseamnă că suntem pe calea cea bună. Noi am decis mereu în concordanţă cu interesele comunităţii maghiare. Nu suntem o organizaţie căreia i se poate impune şi dicta”, a adăugat Kelemen Hunor.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close