Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: "Nu este posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare lună"

Kelemen Hunor: "Nu este posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare lună"

Întrebat, vineri, dacă UDMR ar rămâne la guvernare în cazul în care rămâne fără cele trei portofolii cerute, în special ministerul Dezvoltării, Kelemen Hunor a declarat că nu va acceptă că partidul pe care îl conduce să fie element de decor într-un guvern.

Kelemen Hunor: "Nu este posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare lună"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Noi 2021   •   15:32

"Orice este posibil. Un singur lucru nu este posibil și nu va fi posibil: UDMR să fie element de decor într-un guvern. Să stăm noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare luna", a declarat Kelemen Hunor.

Nu suntem sabotați de nimeni. (...) Uniunea poate să rămână cu portofoliile actuale, restul să le împartă colegii. Eu nu vreau să iau nimic de la nimeni. Am renunțat la multe lucruri, am acceptat anumite situații”, a mai spus acesta.

El spune că un guvern poate fi învestit cu sau fără UDMR. „Nu e o chestiune de semnal, ci de matematică”, afirmă el.

Reporter: În acest moment, UDMR nu renunță nicicum la ministerul Dezvoltării.

Kelemen Hunor: Aceasta afirmație este destul de corectă.

"Oficial, nimeni nu a rămas cu nimic. Oficial discutăm, nu s-a stabilit nimic", a mai precizat liderul UDMR.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor UDMR
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close