Kelemen Hunor: "Nu vom constitui o majoritate în jurul candidatului PSD pentru funcția de premier"

06 Feb 2020   •   15:17
Kelemen Hunor: "Nu vom constitui o majoritate în jurul candidatului PSD pentru funcția de premier" sursă foto: Facebook Kelemen Hunor

Kelemen Hunor, președintele UDMR, i-a spus președintelui Iohannis, în timpul consultărilor de la Cotroceni, că nu va susține crearea unei majorități în jurul candidatului PSD pentru funcția de premier.

"I-am spus președintelui care este punctul nostru de vedere legat de situația politică. Am spus că nu vom constitui o majoritate în jurul candidatului PSD la premier, votul pe moțiune a fost pentru că nu vrem alegeri pentru primari în două tururi. I-am spus și că nu avem propunere pentru premier", a spus Hunor.

Președintele Klaus Iohannis, i-a invitat joi, la Palatul Cotroceni, pe președinții partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcția de premier.

Citiți și Consultări la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, întâlnire cu partidele și formațiunile politice în vederea stabilirii unui nou premier

 

 

Parteneri
x close