Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: "Nu vom constitui o majoritate în jurul candidatului PSD pentru funcția de premier"

Kelemen Hunor: "Nu vom constitui o majoritate în jurul candidatului PSD pentru funcția de premier"

Kelemen Hunor, președintele UDMR, i-a spus președintelui Iohannis, în timpul consultărilor de la Cotroceni, că nu va susține crearea unei majorități în jurul candidatului PSD pentru funcția de premier.

Kelemen Hunor: "Nu vom constitui o majoritate în jurul candidatului PSD pentru funcția de premier"
Sursa foto: sursă foto: Facebook Kelemen Hunor
06 Feb 2020   •   15:17

"I-am spus președintelui care este punctul nostru de vedere legat de situația politică. Am spus că nu vom constitui o majoritate în jurul candidatului PSD la premier, votul pe moțiune a fost pentru că nu vrem alegeri pentru primari în două tururi. I-am spus și că nu avem propunere pentru premier", a spus Hunor.

Președintele Klaus Iohannis, i-a invitat joi, la Palatul Cotroceni, pe președinții partidelor și formațiunilor politice reprezentate în Parlamentul României, pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcția de premier.

Citiți și Consultări la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, întâlnire cu partidele și formațiunile politice în vederea stabilirii unui nou premier

 

 

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor Klaus Iohannis
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close