Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor, referitor la moțiunea de cenzură: „Propunerea mea pentru colegii mei este să o votăm”

Kelemen Hunor, referitor la moțiunea de cenzură: „Propunerea mea pentru colegii mei este să o votăm”

Kelemen Hunor, referitor la moțiunea de cenzură: „Propunerea mea pentru colegii mei este să o votăm”
Sursa foto: Foto: Agerpres
12 Iun 2019   •   14:29

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri, că formaţiunea sa va vota moţiunea de cenzură depusă împotriva Guvernului Dăncilă. 

"Am semnat moţiunea şi propunerea mea pentru colegii mei e s-o şi votăm. Formal vom lua o decizie la şedinţa noastră comună a grupurilor parlamentare, marţea viitoare", a spus Kelemen Hunor. 

Potrivit acestuia, UDMR a introdus în textul moţiunii şi motivele pentru care va vota pentru moţiune. 

Citește Și PNL a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului

"Am avut o discuţie şi câteva propuneri de ale noastre au fost introduse în text. Sunt două lucruri mai importante, situaţia din Valea Uzului, aici e o abordare principială legat de acest subiect şi, al doilea subiect pe care noi l-am pus în textul moţiunii de cenzură - ordonanţa de urgenţă pentru alegerea preşedinţilor de consilii judeţene", a menţionat Kelemen Hunor. 

Citește Și Ce vor face parlamentarii PSD la votul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului. Anunțul făcut de premierul Dăncilă
Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului a fost depusă şi va fi citită miercuri, de la ora 15,00, în Parlament, urmând ca dezbaterea acesteia să aibă loc marţi, 18 iunie.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close