Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: Regret demisia lui Cseke Attila. UDMR va numi un nou ministru în 15 zile

Kelemen Hunor: Regret demisia lui Cseke Attila. UDMR va numi un nou ministru în 15 zile

Kelemen Hunor: Regret demisia lui Cseke Attila. UDMR va numi un nou ministru în 15 zile
Sursa foto: Foto: Intact Images
04 Aug 2011   •   15:38

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că regretă demisia lui Cseke Attila, dar că îl înţelege pe acesta şi îi mulţumeşte pentru efortul depus. Uniunea  va numi un nou ministru al Sănătăţii în următoarele 15 zile, a adăugat liderul UDMR.

"Domnul Cseke a făcut o treabă extraordinară la Ministerul Sănătăţii, de la bun început a fost pilonul principal în sistemul de sănătate pentru a-l reforma. În ultimul an şi şapte luni, de când a condus Ministerul Sănătăţii, a dat dovadă de seriozitate şi consecvenţă şi a făcut reforme care nu au fost făcute în ultimii 11 ani", a declarat Kelemen Hunor, citat de Mediafax.

"Regret demisia domnului Cseke, îl înţeleg şi îi mulţumesc pentru eforturile făcute pentru a reforma sistemul de sănătate. UDMR va găsi un înlocuitor în termen de 15 zile, iar în acest interval domnul Cseke va conduce Ministerul Sănătăţii", a adăugat liderul UDMR.

Ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, şi-a prezentat joi, demisia fiind nemulţumit de banii primiţi de MS la rectificarea bugetară, care s-a discutat fără a i se cere punctul de vedere.

 




×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor Cseke Attila demisie UDMR
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close