Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: "Să spui că este un risc să lucrezi la calculator, atunci aruncă și telefonul mobil la gunoi și să nu mai deschizi calculatorul"

Kelemen Hunor: "Să spui că este un risc să lucrezi la calculator, atunci aruncă și telefonul mobil la gunoi și să nu mai deschizi calculatorul"

Liderul UDMR și vicepremierul Guvernului Cîțu, Kelemen Hunor, a anunțat miercuri că vor fi eliminate anumite sporuri, voucherele de vacanță și vor exista modificări în ceea ce privește pensiile speciale, toate ca măsuri prevăzute în bugetul pe 2021.

Kelemen Hunor: "Să spui că este un risc să lucrezi la calculator, atunci aruncă și telefonul mobil la gunoi și să nu mai deschizi calculatorul"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    10 Feb 2021   •   11:00

Președintele UDMR a declarat că prin eliminarea voucherelor se vor economisi la buget circa 1,7 miliarde de lei și a menționat că în acest an vor putea fi folosite voucherele din anii precedenți.

Kelemen Hunor a făcut referire și la sporurile speciale care vor fi tăiate în acest an:

"Există un spor de risc când lucrezi la calculator. Nu cred că este un spor care trebuie păstrat în continuare fiindcă toată lumea lucrează la calculator.

În secolul XXI să spui că este un risc să lucrezi la calculator, atunci aruncă și telefonul mobil la gunoi și să nu mai deschizi calculatorul. Nu se poate. Nu cred că trebuie un astfel de spor. Am spus un singur spor dar analiză urmează să o facem în cursul anului 2021."

"Vor fi și restructurări în administrația centrală, vor fi măsuri pe parcursul anului." a mai spus vicepremierul.

Întrebat despre pensiile speciale, Hunor a spus că ”ori eliminăm toate pensiile speciale, ori nu eliminam nimic. Vom elimina toate pensiile speciale. Ori eliminam toate pensiile, ori stabilim un plafon pentru toate pensiile speciale, ori ne batem joc de noi insine si de banii publici”.

×
Subiecte în articol: Kelemen Hunor UDMR Bugetul pe 2021
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close