Antena 3 Politică Kelemen Hunor: UDMR nu votează moțiunea de cenzură!

Kelemen Hunor: UDMR nu votează moțiunea de cenzură!

de Silvia Țigănilă    |    31 Aug 2020   •   15:30
Kelemen Hunor: UDMR nu votează moțiunea de cenzură!
Sursa foto: Facebook Kelemen Hunor

UDMR nu va vota moțiunea de cenzură deoarece este o luptă de putere între PSD și PNL, a anunțat luni Kelemen Hunor.

”Am înțeles de la PSD că au majoritate fără noi, asta înseamnă că există și cvorum. Dacă ai majoritate, ai și cvorum. În ce privește moțiunea, e lupta pentru putere între PSD și PNL. Din aprilie până săptămâna trecută, în foarte multe situații, PNL și PSD sunt foarte apropiați. Merg împreună, mai ales când, ca să citez un contemporan, vine cineva cu cretinismul sau alte cretinisme, atunci ei sunt foarte rapizi. Merg înainte, se aruncă la vot, fac majorități. Azi trebuie să lăsăm să se descurce ei cu această moțiune”, a declarat Kelemen Hunor.

”Când vom ajunge la vot vom spune prezent, dar nu vom vota, așa cum am mai făcut de câteva ori”, a mai spus Kelemen Hunor.

Parlamentul dezbate luni moțiunea de cenzură depusă de PSD, intitulată „Guvernul PNL - De la Pandemie la pande-mită generalizată”. Pentru ca guvernul să fie demis este nevoie ca minimim 233 de senatori și deputați să voteze în favoarea moțiunii de cenzură.

Citiți și:

Iohannis, mesaj înainte de moţiune: PSD vrea să arunce țara în haos, pentru a pune mâna pe putere cu orice preț. Apelul preşedintelui către parlamentari

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close