Antena 3 CNN Politică Kelemen Hunor: UDMR susţine amendarea Constituţiei doar pe tema acordului de uniune fiscală

Kelemen Hunor: UDMR susţine amendarea Constituţiei doar pe tema acordului de uniune fiscală

Kelemen Hunor: UDMR susţine amendarea Constituţiei doar pe tema acordului de uniune fiscală
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Dec 2011   •   17:13

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, după consultările de la Cotroceni, că UDMR susţine amendarea Constituţiei doar în ceea ce priveşte introducerea textelor privind acordul de uniune fiscală, adăugând faptul că a propus partidelor de la putere şi din opoziţie semnarea unui pact naţional în acest sens.

"Altă soluţie decât amendarea Constituţiei nu există. În momentul în care partidele politice ajung la un consens, această amendare se poate face foarte reprede, cu condiţia să nu deschidem alte subiecte. Susţinem, deci, amendarea Constituţiei pe acest punct precis, al acordului de uniune fiscală" a declarat Kelemen Hunor.

El a arătat că UDMR a propus, la consultările cu preşedintele Traian Băsescu, un pact naţional între partidele parlamentare în care să se stabilească foarte clar că se susţine amendarea Constituţiei doar în ceea ce priveşte introducerea textelor privind acordul de uniune fiscală.

"Noi am propus astăzi un pact naţional între partidele parlamentare în care să stabilim că, cu toţii, susţinem amendarea Constituţiei doar în ceea ce priveşte introducerea textelor privind acordul de uniune fiscală" a adăugat liderul UDMR.

În ceea ce priveşte referendumul pentru validarea revizuirii Constituţiei, liderul UDMR a spus că nu se poate stabili în acest moment data acestuia.

 




×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close