Antena 3 CNN Politică Kelemen: Nu am dat o linie precisă şi obligatorie pentru parlamentarii noştri în ce priveşte votul

Kelemen: Nu am dat o linie precisă şi obligatorie pentru parlamentarii noştri în ce priveşte votul

Kelemen: Nu am dat o linie precisă şi obligatorie pentru parlamentarii noştri în ce priveşte votul
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Iul 2012   •   20:28

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat, vineri, că nu a dat o linie precisă şi obligatorie pentru parlamentarii Uniunii în ceea ce priveşte votul la cererea de suspendare din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, informează Mediafax.
   
"Fiecare va vota după conştiinţă şi după cum consideră că e bine să voteze. Nu am dat o linie precisă şi obligatorie pentru parlamentarii noştri. Am considerat, şi după acest text al Curţii, că lucrurile nu sunt foarte limpezi pe acest demers. Am considerat că, fiind în opoziţie, asta e singura poziţie corectă şi cinstită şi faţă de noi, şi faţă de alegătorii noştri, şi faţă de acest context şi am dat mână liberă deputaţilor şi senatorilor", a spus Kelemen.
   
El a apreciat că textul Curţii în ceea ce priveşte avizul pe cererea de suspendare este "foarte, foarte discutabil şi interpretabil".
   
Kelemen a spus că a vorbit la telefon cu toţi liderii politici, enumerându-i pe Victor Ponta, Crin Antonescu, Vasile Blaga şi Emil Boc.
   
"Nimeni nu a vrut să mă convingă, m-au întrebat ce vom face", a spus Kelemen
 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close